Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Målkungen utsedd till månadens spelare i allsvenskan

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sju mål och en assist för sitt Kalmar. Efter ett fantastiskt maj har Marcus Antonsson utsetts till månadens spelare i allsvenskan.
- Jag har lyckats ha en bra effektivitet och det är väldigt roligt, säger han till allsvenskan.se.

För en dryg månad sedan delades utmärkelsen Månadens spelare ut för första gången i allsvenskan. Bakom utmärkelsen står Svensk Elitfotboll tillsammans med Svenska Spel och C More. Priset går till den spelare i allsvenskan som gjort bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden. Förste pristagare blev IFK Norrköpings Christoffer Nyman, som inledde allsvenskan strålande.

Nu har Månadens spelare för maj utsetts. Vinnaren är allsvenskans målkung så här långt, Marcus Antonsson. Kalmar-anfallaren hade ett fantastiskt maj och gjorde sju mål och en assist på sex matcher.

- Jag känner att jag har hittat mer och mer rätt desto längre tiden gått under säsongen. Alla mina medspelare sätter mig i spel väldigt mycket och jag har varit väldigt involverad. Uppe på det har jag lyckats ha en bra effektivitet och det är väldigt roligt, säger Antonsson till allsvenskan.se.

Antonsson är omgiven av flyttrykten efter den starka vårsäsongen i allsvenskan. KFF-sportchefen Thomas Andersson Borstam bekräftade häromdagen att de tagit emot flera bud på anfallaren.

Se alla Antonssons allsvenska mål hittills under säsongen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-06-15 kl 14:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons