Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Malmö FF är i kontakt med Concha: "Har varit där och hälsat på"

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se vill Malmö FF ta hem Matias Concha och har kontaktat spelaren. Men några förhandlingar pågår inte enligt spelaren.
– Jag har varit där och hälsat på, säger han till fotbollskanalen.se.

Trots att Malmö FF:s guld säkrades så sent som igår påbörjades arbetet inför nästa säsong redan nu på måndagsmorgonen. En plan ska vara att locka hem Malmö-sonen Matias Concha som sitter på ett utgående kontrakt med Bochum. Uppgifter som förnekas av Concha själv.
– Nej, jag har inte hört någonting, säger han till fotbollskanalen.se.

Men enligt våra uppgifter så har ni haft kontakt.

– Nej, det har inte varit någonting speciellt. Jag har bara varit där och hälsat på tidigare, men vi har inte gått in på några sådana banor, säger Concha om en eventuell flytt.

Är Malmö det enda alternativet för dig?

– Det är svårt att säga. Jag vill inte säga att jag kommer att avsluta där. Men jag kommer att avsluta i Sverige, så mycket vet jag.

Enligt MFF:s vd Pelle Svensson finns det en ständig kontakt med före detta spelare i klubben.
– Vi har alltid en kontakt med gamla spelare. Men vi för inte några förhandlingar med Matias i dagsläget. Vi håller kontakten, säger Svensson till fotbollskanalen.se.

Matias Conchas kontrakt med Bochum går ut i sommar och från och med 1 januari kan ytterbacken skriva på för en annan klubb och gå som Bosman. Ytterbacken petades i början av säsongen, men har nu spelat de senaste åtta matcherna för laget i den tyska andradivisionen.

Publicerad 2010-11-08 kl 15:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons