POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Malmö FF-stjärnan gjorde mål efter 203 mållösa matcher

Det lossnade för Malmö. Efter 270 mållösa minuter - 4-0 mot Jönköping i cupen i går kväll. Men lika glädjande - efter 203 mållösa matcher lossnade det för en viss MFF-spelare.

– Det var häftigt att det kom nu, skulle vara kul att göra ett i allsvenskan också, säger Malmös Ulrich Vinzents till Sydsvenskan.

Och det var inte vilket mål som helst.
Danskens första under fem år och 203 matcher för Malmö - det var dessutom rent brasilianskt det han lyckades med.

– Jo, det var en bra träff. Jag har ju haft några lägen genom åren och någon gång ska den sitta där. När jag kände jag fick bra yta på kanten och kunde bryta in mot mitten, så tänkte jag ”nu får jag ta chansen”.

Då - i just detta då - bröt han av in mot mitten och slog till med en yttersida. Touchen var perfekt och bollen skruvades runt motståndarspelare och for in i bortre delen av målet.

Men trots att det betydde 4-0 så blev jublet stort.
Innan målet var han nämligen - enligt Sydsvenskan - den Malmöspelare med flest matcher utan ett mål - bara målvakten Nisse Hult har varit ''värre''.

– Det var inte för att vi ledde stort och att jag verkligen tänkte att nu måste jag göra mål. Men det blev bra ytor för oss när de blev trötta att komma fram, säger Ulrich Vinzents.

– Jag tycker vi gör det kontrollerat och bra. Vi hade pratat om vissa saker och kunde genomföra dem.

Publicerad 2011-05-12 kl 09:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå