POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Malmö FF tar inte ut trupp mot AFC – fyra saknas och flera frågetecken: "Vi måste vänta"

Foto: Bildbyrån.

MALMÖ. Markus Rosenberg, Lasse Nielsen, Fouad Bachirou, och Rasmus Bengtsson missar definitivt Malmö FF:s kommande match. Fler kan komma att läggas till.
- Vi har inte bara en, utan några skavanker, säger Uwe Rösler.

De senaste matcherna har Malmö FF:s skadelista innehållit Lasse Nielsen och Fouad Bachirou, tillsammans med några spelare som har varit in och ut på listan. I morgon, när MFF möter AFC Eskilstuna, så ingår Rasmus Bengtsson på den skadelistan.

Bengtsson gick av senaste matchen mot Kalmar FF och har inte varit ute på träningsplan i veckan. Även Jo Inge Berget byttes ut efter behandling mot KFF, men han berättade för Fotbollskanalen att han är redo i morgon. Han tränade cirka 70 minuter på onsdagens extra långa träning. Markus Rosenberg är avstängd. 

Däremot har Uwe Rösler inte tagit ut någon officiell trupp i morgon. Anledningen är att det är frågetecken på flera andra spelare. De enda han bekräftar att de missar matchen med skador är Nielsen, Bachirou, och Bengtsson.

- Vi har inte bara en, utan några skavanker. Vi måste vänta, säger Rösler. 

Ett av frågetecknen kom fram under dagens träning och ett par var redan innan träningen. 

När det gäller i startelvan gäller frågorna bland annat vem som ersätter Bengtsson som central mittback, vem som spelar höger vingback, vilka de två anfallarna blir, och om Rösler fortsätter med Bonke Innocent i startelvan.  

Publicerad 2019-05-24 kl 13:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå