Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Agon Mehmeti återvänder till MFF - presenterad av klubben

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Mehmeti, här firandes ett mål mot Syrianska 2011, återvänder till MFF.

Malmö FF har presenterat ännu ett nyförvärv. Agon Mehmeti återvänder till MFF. Anfallaren har skrivit på för tre och ett halvt år med mästarna.
- Det är en skön känsla att komma hem, säger Mehmeti.

Malmö FF presenterar ännu ett nyförvärv. På en presskonferens på tisdagen meddelade man att Agon Mehmeti återvänder till klubben.

Mehmeti lämnade Malmö 2011 för spel i Palermo men har varit utlånad mestadels och inte fått någon ordentlig speltid. Anfallaren tycker att utlandsäventyret gett honom mycket erfarenhet som spelare, men är glad över att vara hemma igen.

– Det är en skön känsla att komma hem och det skall bli roligt att spela om ännu ett SM-guld. Jag har ju tränat med laget några veckor och det är en fin stämning i truppen. Dessutom är stämningen kring matcherna bättre här i Malmö än på många av de arenor jag spelat på i Europa och det har jag saknat, säger han till klubbens hemsida.

Kontraktet med Palermo sträckte sig ytterligare två år men det har MFF löst. 24-åringens avtal med Malmö sträcker sig över den här säsongen plus ytterligare tre. Mehmeti kommer gratis från Palermo.
- Agon har själv skött förhandlingarna med Palermo och avslutat kontraktet med dem innan han skrivit på för oss, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson enligt Expressen.

Agon Mehmeti förstärker Malmö FF inför hösten och stundande Champions League-kval där man saknar skyttekungen Guillermo Molins. Molins opererades under tisdagen och nu väntar 6-8 månaders rehabilitering. Daniel Andersson menar att Mehmeti kan bli Molins ersättare på kanten.

– Det är alltid roligt när spelare vi själva har fostrat återvänder. Agon har hög kapacitet och har utvecklats ytterligare sedan han lämnade oss. Som alla vet är han i första hand anfallare men kan också användas som yttermittfältare.

Mehmeti är dock inte tillgänglig för spel när Malmö möter Ventspils i Champions League-kvalet på onsdag.
- Vi hinner inte få klart med speltillstånd till i morgon, säger Daniel Andersson.

Publicerad 2014-07-15 kl 12:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons