Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Efter succén - nu köper MFF loss Rantie: "Min agent kommer hit i nästa vecka"

Foto: Scanpix

Tokelo Rantie

Malmö FF-lånet Tokelo Rantie gör succé i allsvenskan.

Om en vecka kan MFF köpa loss honom från Stars of Afrika.

- Jag hoppas att det blir så, säger han till fotbollskanalen.se.

Med tre mål och två assist på nio allsvenska matcher har sydafrikanske Tokelo Rantie snabbt blivit en av Malmö FF:s viktigaste spelare. I 3-1-segern mot Djurgården var anfallaren bäst på planen. I somras lånades Rantie in från fotbollsakademin Stars of Afrika. Avtalet är på 1,5 år men i nästa vecka kan MFF köpa loss honom.

- Det blir förhoppningsvis ett möte i nästa vecka mellan min agent och Malmö FF. Min agent kommer hit. Jag har ett låneavtal till nästa år, men nu Malmö vill köpa loss mig. 

Vill du det?

 - Ja, till 100 procent. Jag hoppas att Malmö köper loss mig. Det skulle vara väldigt bra. Både för Malmö och för mig. Jag vet att Malmö vill löpa loss mig. Nu får vi bara hoppas att det blir så.

Finns det intresse från andra klubbar nu när det går så bra för dig?

 - Nej, jag tror inte att några andra klubbar vill ha mig just nu. Jag har inte hört någonting. Malmö är den enda klubben som vill ha mig. 

Efter 3-1-segern mot Djurgården hyllade Rikard Norling Tokelo Rantie.

- "Tiki" ligger bakom många mål som vi gör och skapar på egen hand ytterligare ett par tre 100 procentiga chanser. Han förstärker så många andras kvaliteter. Han förstärker Daniel Larssons snabbhet och kvickhet, och även "Jilles" (Jiloan Hamad) och Simons (Thern). Helheten blir då, oavsett vem som får bollen så går det fort. Det är ju ganska bra. 

Publicerad 2012-10-27 kl 09:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons