Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Efter turerna - Malmö-talangen förlänger

Foto: SCANPIX

För bara ett litet tag sedan var han på väg till Holland.

Nu har Pawel Cibicki, 20, skrivit kontrakt med Malmö över de tre kommande säsongerna.

– Det finns ett lag i Sverige och det är MFF, så det är en fantastisk känsla att skriva A-lagskontrakt, säger anfallaren till klubbens hemsida. 

Nio inhopp och två mål är Pawel Cibickis facit den här säsongen. Malmös hårfagre anfallstalang har imponerat på många och för två veckor sedan var han ytterst nära en övergång till holländska Groningen.

Det blev det inget av och nu har han i stället skrivit a-lagskontrakt (tidigare satt han på ett lärlingskontrakt) med MFF.

– Pawel är en klok spelare. Han är kvick, rör sig bra och är en väldigt bra avslutare. Ända sedan i vintras har jag velat skriva kontrakt med honom så det känns mycket bra. Han har tagit mycket stora steg i sin utveckling och är väl värd ett A-lagskontrakt, säger sportchefen Daniel Andersson till klubbens hemsida.

Cibicki har skrivit på för 3,5 år.

– Det finns ett lag i Sverige och det är MFF, så det är en fantastisk känsla att skriva A-lagskontrakt. Jag är uppväxt i Malmö och kollade på MFF när jag var liten så det har alltid varit klubben i hjärtat. Av alla mål jag har gjort slår de två i Allsvenskan allt, säger han.

Publicerad 2014-07-02 kl 17:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons