Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Eikrem imponerade för Malmö direkt: "Gåshud"

Foto: SVT/Scanpix

Magnus Wolff Eikrem imponerade i tävlingsdebuten för Malmö.

Magnus Wolff Eikrem gjorde mål i tävlingsdebuten för Malmö.
24-åringen själv väljer att hylla fansen.
– Att få spela inför 5500 åskådare med sådan stämning så här tidigt på säsongen var helt fantastiskt. Gåshud! säger han till klubbens hemsida.

Malmös nyförvärv byggde på försäsongsformen med en imponerande start på tävlingssäsongen. Både Tobias Sana och Magnus Wolff Eikrem målade när Assyriska avfärdades med 3-0.

– Jag borde gjort tre mål idag, men samtidigt är ett mål bättre än noll. jag tycker att vi spelar väldigt bra i den första halvleken och gör två mål, även fast vi borde gjort fler, säger Tobias Sana till klubbens hemsida - och hyllar samtidigt Eikrem.

– Vilket fotbollsgeni. När han är på fotbollsplanen så är det precis som att du sitter hemma och spelare FIFA på playstation med dina polare. Du vet när någon trycker triangel och det blir sån bugg i spelet som gör att bollen går rakt igenom motståndarnas försvar. När Magnus får bollen vet du att du bara ska springa ner på djupet får då hittar han dig.

Fina ord, minst sagt. Den 24-årige norrmannen styrde MFF:s spel - men var ändå inte helt nöjd.

– Jag tycker det gick helt okej, jag kan bättre. Jag var inte riktigt beredd på så mycket publik här idag. I Norge så spelas cupen inför 200 personer men här var det lite annorlunda. Att få spela inför 5500 åskådare med sådan stämning så här tidigt på säsongen var helt fantastiskt. Gåshud! Det är enkelt att motivera sig själv när du får spela framför en sådan publik, säger Eikrem.

På lördag fortsätter Malmö i cupen borta mot Hudiksvalls Förenade FF.

Publicerad 2015-02-23 kl 09:14

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER