Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Eriksson på besök i Malmö: "En vacker dag spelar jag här igen"

Magnus Eriksson passande under sin semester i Sverige på att besöka MFF:s träning. Kina-proffset öppnar nu för att en dag återigen spela i den himmelsblå tröjan.
- Det finns alltid plats i hjärtat för Malmö, säger han till Kvällsposten.

Magnus Eriksson, 25, besökte under torsdagen Malmö FF:s träning där laget var i full gång med förberedelserna inför lördagens allsvenska möte med IFK Norrköping.

Eriksson som från och med årsskiftet tillhör kinesiska Guizhou Renhe har haft en tuff start på utlandskarriären.

– I sex av matcherna har jag inte ens kommit in. Det har varit speciellt. Det har varit lärorikt. Hade laget gått bra så hade allt förmodligen varit frid och fröjd. Men laget har gått otroligt dåligt, vi har två vinster på hela vårsäsongen. Det är alltid så, då försöker man göra byten i startelvan, det landade på mig, säger Magnus Eriksson till Kvällsposten.

Eriksson har 2,5 år kvar på sitt kontrakt med Guizhou Renhe men är redan nu sugen på att byta miljö och för dagligen diskussioner om en lösning med klubben.

25-årigen gör ingen hemlighet av att han redan nu vill röra på sig.

– Ska jag flytta ska det vara ett genuint intresse. Det är andra gången jag är ute och det har inte funkat så bra som jag har önskat. Jag vill komma till ett ställe där jag verkligen har förtroende. Det ska vara något som verkligen kittlar i så fall, säger han.

En återkomst till Malmö är inte heller teslutet, dock är det inte särskilt aktuellt i dagsläget.

– Det kommer alltid finnas plats i hjärtat för Malmö. Jag hoppas spela här en dag igen. Jag stänger inga dörrar nu utan vi får se vad som händer. Det är lite vad man har på bordet också. Men en vacker dag kommer jag spela här igen, det kan jag lova. Nu är det bara skönt att vara nere och träffa grabbarna igen.

Efter 16 omgångar ligger Guizhou Renhe näst sist i tabellen och Eriksson har inte skrivit in sig i målprotokollet i någon av de sju matcher han spelat.

Publicerad 2015-07-02 kl 13:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons