Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Filip Helanders agent: "Sker inga förhandlingar"

Foto: Scanpix

Igår bekräftade Filip Helander för Fotbollskanalen om intresse från grekiska storklubben Panathinaikos. Mittbackens agent menar ändå att ingen övergång är nära för tillfället.
– Det sker inga förhandlingar med någon klubb, säger Martin Dahlin till Fotbollskanalen.

Den grekiska storklubben Panathinaikos är intresserade över att värva Malmö FF:s mittback Filip Helander. Spelaren bekräftade igår intresset för Fotbollskanalen och öppnade upp för en flytt i sommar. Enligt grekiska medier så pågår specifika förhandlingar med spelaren och klubben som däremot agenten förnekar.

– Jag kommenterar aldrig några specifika klubbar, men det sker inga förhandlingar just nu. Varken från Malmö FF:s sida eller från vår sida, säger Martin Dahlin till Fotbollskanalen.

22-åringen sitter på ett kontrakt som går ut i sommar och vill Malmö FF tjäna några pengar på spelaren så måste man sälja honom i nästa transferfönster. Agenten Martin Dahlin berättar att Helanders ambition är att lämna redan i sommar och att det inte kommer vara några problem att hitta en ny klubbadress.

– Jag kan säga så mycket att det finns intresse från ett flertal klubbar. Filips ambition är att lämna i sommar och det finns klubbar som är redo att värva honom.

Publicerad 2015-04-30 kl 10:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons