Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Förbundet om Malmös stjärnor: "En skitsak"

Foto: Scanpix

Följetongen om Malmös två stjärnor på bröstet har rivit upp känslor bland rivalerna. På förbundet ser man det hela som en ”skitsak”.
– Jag fattar inte varför man ska ha stjärnor på tröjan överhuvudtaget, säger Gerhard Sager, ordförande i SvFF:s tävlingskommitté till sydvenskan.se

Det har pratats om stjärnornas krig och upprört många. Har ni missat hela historien så kan ni klicka här. En kortversion är att Malmö vunnit ligan 20 gånger och har därför broderat in två stjärnor över klubbmärket. Anledningen till upprördheten är att Malmö tagit 17 SM-guld. På 80-talet var det slutspel och vid tre tillfällen vann man grundserien, men inte slutspelet.
– Alla borde ju kunna ta det här med glimten i ögat. Vi är stolta, det här handlar inte om att ge någon fingret, säger Malmö:s VD Per Nilsson till tidningen.

På förbundet ser man inte varför det blivit ett sådant rabalder kring stjärnorna.
– Är det på sociala medier det här håller på eller? Det är väl inget att bli upprörd över, säger Gerhard Sager på förbundet.

Malmö har inga tankar på att ta bort stjärnorna och det finns inte heller något regelverk som tvingar klubben att göra det.
– Det finns ju regler kring matchtröjorna, men det handlar mer om hur mycket kan smycka ut dem med reklam. Inget om stjärnor – än, säger Ola Rydén, evenemangsansvarig på SEF, till sydsvenskan.se

Publicerad 2014-01-29 kl 09:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons