Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Hamad har kontraktsförslag från West Ham: "Hade varit en dröm att gå till PL"

Foto: Scanpix

Jiloan Hamad

West Ham vill ha Jiloan Hamad.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har mittfältaren ett kontraktsförslag från klubben.
- Det hade varit en dröm att gå till Premier League, säger han.

För två veckor sedan avslöjade fotbollskanalen.se West Hams intresse för Jiloan Hamad. I söndagens 1-0-seger mot AIK var klubben på plats på Swedbank Stadion i Malmö och efter matchen fördes diskussioner med både MFF och mittfältarens rådgivare. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har mittfältaren sedan en tid tillbaka ett kontraktsförslag från Premier League-laget - och nu återstår det att se om klubbarna kommer överens.

- West Ham är en bra klubb. Det hade varit en dröm att gå till Premier League. Men vi får se hur långt det blir, hur långt vi kommer. Just nu vet vi var vi står. Vi får se. Men det är klart att det är en önskan. Att komma till världens bästa liga. Vem vill inte det? Men på vilket sätt får vi se, säger Jiloan Hamad till fotbollskanalen.se.

West Ham är dock inte den enda klubben som vill ha Jiloan Hamad - enligt uppgift till fotbollskanalen.se är de franska klubbarna Sochaux och Valenciennes intresserade av MFF:s lagkapten.

- Vi får se hur det blir. Det är en process. Många bitar måste falla på plats. Hittar jag ett alternativ nu i sommar så är det klart att jag kör. Om det är något som känns bra. Klart att man vill lämna nu i sommar, men om det inte är något som känns 100, om det känns 80 eller 90 så avvaktar vi. Då är jag hellre kvar säsongen ut i Malmö, säger han.

- Jag går nu i sommar om det känns rätt. Jag har alternativ. Men det måste kännas bra till 100 procent.

Hur viktigt är det att MFF får bra betalt för dig?

- Jag har alltid velat bli såld, men blir man inte såld så blir man inte såld. Jag hoppas att kunna ge tillbaka något, men samtidigt har jag inte varit jättedyr för Malmö jämfört med andra nyförvärv. Jag har nästan inte kostat någonting när Hasse Borg tog mig som 17-åring från Forward.

- Jag har förlängt mitt kontrakt en gång men jag har gett tillbaka med ett SM-guld kan man säga om man ska vara sådan. Det är ge och ta. Vi gick till Europa League också och fick massa miljoner. Så Malmö har gått plus på mig, inte minus. Och när jag förlängde var det inte så att jag fick miljoner. Men jag väntar och ser vad som händer, jag kan inte tvinga fram något. Men jag har alltid velat bli såld.

Förra säsongen slutade West Ham tia i Premier League och laget tränas av Sam Allardyce. Valenciennes slutade på elfte plats och Sochaux på femtonde plats i Ligue 1.

Publicerad 2013-08-12 kl 19:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons