Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Han nobbar MFF - Hareide fick nej

Foto: TT

Åge Hareide ville ha Pep Clotet Ruiz som assisterande tränare.
Men den tidigare guldtränaren tackade nej.
- Han har sagt att han inte vill lämna Swansea, säger Hareide till Sportbladet.

Åge Hareide har tagit över som tränare för Malmö FF efter Rikard Norling. Nu är klubben på jakt efter en assisterande tränare eftersom Daniel Andersson har blivit sportchef. Nu skriver Sportbladet att Hareide ville ha den tidigare guldtränaren Pep Clotet Ruiz – men svaret blev negativt.

- Jag har pratat med Pep och frågat hur han ställer sig till jobbet. Han har sagt att han inte vill lämna Swansea eftersom han tycker att det är en väldigt intressant utmaning, säger Hareide.

Du vill ha Pep?

– Ja, annars hade jag inte frågat honom. Men vi ska diskutera vidare inom MFF hur assisteranderollen ska utformas. Kommer vi fram till att Pep ändå är den bästa personen får vi försöka övertala honom.

Pep Clotet Ruiz var assisterande tränare till Roland Nilsson när MFF tog SM-guld 2010. Därefter tog han över Halmstad som 2011 åkte ur allsvenskan. Året efter blev han assisterande tränare till just Åge Hareide i Viking Stavanger. Nu är Pep ansvarig för Swanseas akademiverksamhet.

- Jag måste säga att jag älskar MFF, spelarna, supportrarna och känner mig väldigt smickrad – men att få jobba så nära världens bästa liga är väldigt stimulerande och spännande, säger han till Sportbladet.

Publicerad 2014-01-14 kl 08:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons