Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

I Molins frånvaro - Rosenberg blir MFF:s lagkapten

Foto: SCANPIX

Guillermo Molins blir borta sex-åtta månader med en korsbandsskada. I hans frånvaro tar Markus Rosenberg över som lagkapten.
- Det är en speciell situation, säger Rosenberg till mff.se. 

MFF:s skyttekung och lagkapten Guillermo Molins skadade korsbandet i träningsmatchen mot Partizan Belgrad förra veckan. Under måndagen kom beskedet att han nu blir borta sex till åtta månader. Ett hårt slag mot Malmö som tappar inte bara sin bästa målskytt utan även sin ledare på planen. I hans frånvaro kommer hemvändaren Markus Rosenberg att ta över ansvaret som lagkapten för resten av säsongen.
- Det är en speciell situation. När det väl har sjunkit in är det klart att det kommer att finnas en stolthet över att vara kapten för MFF som är klubben i mitt hjärta, men just nu tänker jag mer på Gische, säger Rosenberg till mff.se.

Markus Rosenberg tror att lagkamraten kommer att fortsätta betyda mycket med sina ledaregenskaper. Även fast han är utanför planen.
- Jag ser det som att jag är kapten för tillfället medan Gische kör sin rehab och kommer tillbaka starkare än någonsin. Vi kommer att vara två kaptener, bara en på planen men två vid sidan om och i omklädningsrummet.

Publicerad 2014-07-01 kl 15:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons