Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Ingen förlängning för Jansson i MFF: ”Går nog som Bosman”

Foto: TT

Malmö FF erkänner att Pontus Jansson med all sannolikhet är förlorad.

- Han går nog som Bosman i sommar, säger sportchefen Daniel Andersson till Sydsvenskan.

Pontus Janssons kontrakt går ut i sommar och MFF har jobbat för att få till en förlängning med mittbacken som under en längre tid kopplats ihop med bland andra Parma.

Orsaken till att kontraktet går ut mitt isommaren är att när Jansson skrev på sitt nuvarande kontrakt var han för ung för att skriva ett ännu längre avtal - och då det av allt att döma alltså inte blir någon förlängning så ser nu mästarlaget ut att förlora en av sina mest tongivande spelare mitt i säsongen, och inför kvalet till Champions League.

- Det är väldigt trist på alla sätt och vis och ett nederlag för oss att det blir så här, säger Daniel Andersson till Sydsvenskan och tillägger att de gjort allt de kan för att få till en förlängning men att spelaren och hans agent valt att avvakta till i sommar.

MFF har tidigare öppnat för en ny form av avtal för att kunna förlänga med Jansson - och mittbacken själv har sagt sig vara mån om att Malmö ska få betalt den dag han lämnar. Något de alltså inte ser ut att få i nuläget.

Skulle Jansson ändra sig är MFF berett att återuppta förhandlingarna.

- Jag har svårt att se det. Det blir ett väldigt hypotetiskt resonemang. Men i grunden är alltid Pontus Jansson välkommen till oss, säger Daniel Andersson.

Publicerad 2014-03-11 kl 08:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons