Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Malmös VD hoppar av: "Har varit en fantastisk resa"

Foto: Scanpix.

Avhoppen fortsätter i Malmö FF. Först slutade tränaren och sportchefen – nu står det klart att VD Per Nilsson lämnar sin post under våren.

- Det har varit en fantastisk resa, säger han.

Som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat har Nilsson under en längre tid funderat kring om han vill sitta kvar som VD eller återgå till sin civila karriär utanför fotbollen. Redan i höstas berättade Nilsson att uppdraget inom MFF är energikrävande och att han övervägt att trappa ner. Nu bekräftar han via Malmös officiella hemsida att han bestämt sig.

- Som jag tidigare har antytt så låg det i min plan att sluta inom närtid och nu vill jag komma med klara besked. När jag tillträdde för tre år sedan var tanken att det skulle vara temporärt och nu är det dax att lämna över. Timingen är rätt, vi har en ekonomi som går i rätt riktning, det är mer stabilt och vi har en organisation som är i balans och då känner jag att det är ett bra läge, säger Nilsson.

Han fortsätter:

- Det har varit en fantastisk och intensiv resa och mycket roligt att få verka i MFF som betyder så mycket för så många människor i Malmö.

Malmö skriver också att processen med att rekrytera en ny VD redan är i full gång.

Sedan tidigare står det ju klart att Rikard Norling lämnat föreningen samt att Per Ågren avgått som sportchef och ersatts av Daniel Andersson.

Publicerad 2014-01-17 kl 10:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons