POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MALMÖ FF

MFF 15 miljoner back - en tjänst till ska bort

Malmö går 15 miljoner kronor back 2012, skriver Skånska Dagbladet. Samtidigt meddelar klubben att ytterligare en tjänst ska rationaliseras bort, och att Per Ågren vilar en vecka till.

Tidningen rapporterar från medlemsmötet på måndagskvällen, där flera nyheter presenterades. Bland annat är farhågorna, som fotbollskanalen.se avslöjade, om omfattande nedskärningar undanröjda. I stället för att minska organisationen med uppemot tio tjänster lyckades man hålla det till tre totalt.

- Två på tränarsidan som redan är kommunicerade plus en till som vi ännu inte meddelat, säger VD Per Nilsson till Skånskan.

Ett skäl till att man trots allt klarade sig förhållandevis lindrigt undan är att Wilton Figueiredo lämnat klubben, vilket sparat in kostnader i form av en förhållandevis hög lön.

- Vi ska gå plus nästa år och det innebär att vi måste skära i kostnaderna. Det sker bland annat genom att vi köper in färre uppdrag och tjänster plus att vi ska arbeta klokare med seniortruppen, säger Per Nilsson.

Fortfarande saknas sportchefen Per Ågren i den dagliga verksamheten. Han har fått ledigt en tid på grund av den turbulens som präglade samarbetet mellan honom och Rikard Norling.

- Han ska börja jobba på måndag. Arbetsbeskrivningarna för oss är de samma, men jag, Rikard och Per ska jobba mer tillsammans och kommunicera bättre, säger Per Nilsson.

Publicerad 2012-11-27 kl 00:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå