Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF kan glömma Rosenberg

Foto: SCANPIX

Markus Rosenberg i Malmö-tröjan.

Det ryktas om att Markus Rosenberg kan vara nära en flytt tillbaka till Malmö FF.

Men vad fotbollskanalen.se erfar är det en lång väg dit.

Det går tungt i West Bromwich och enligt Sydsvenskan är nu Markus Rosenberg nära att återvända hem – och till Malmö FF. Något som han själv berättat att han drömmer om. Någon gång.

- Det är klart att drömmen hade varit att avsluta cirkeln där allt började en gång i tiden men sedan handlar det om tajming, sade han till fotbollskanalen.se för en månad sedan.

Fotbollskanalen erfar dock, från flera olika källor, att det inte är perfekt läge just nu. Klart är att Malmö vill få hem Rosenberg och att man också försökt - men att det i dagsläget inte ens är nära.

Helt klart är dock att Rosenberg jagar en flytt från West Bromwich. Anfallaren har under säsongsinledningen enbart gjort fyra matcher för WBA, varav tre stycken som inhoppare – och målkolumnen gapar fortfarande tom för 31-åringen.

- Jag väntar till fönstret i januari och ser hur speltiden är då och har inget hänt så får jag sätta mig med klubben. Vill de ha betalt för mig kan det vara svårt sett till att jag är 31 år och knappt spelat på ett och ett halvt år.

Markus Rosenberg tillhörde Malmö FF till och med säsongen 2005 innan han såldes till Ajax och vann skytteligan med Halmstad BK säsongen 2004 på 14 mål.

Publicerad 2013-11-24 kl 17:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons