Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF nobbade Sochaux-bud på Hamad - oklart om Rantie

Foto: Scanpix

Jiloan Hamad gratuleras av Tokelo Rantie och Guillermo Molins efter sitt 3-1-mål mot IFK Göteborg

Enligt franska L’Equipe har Malmö FF tackat nej till ett bud på Jiloan Hamad från Sochaux.

"Vi kommenterar aldrig rykten, bud och eventuella affärer som aldrig blev av", skriver MFF:s sportchef Per Ågren i ett sms till fotbollskanalen.se.

Jiloan Hamad är lagkapten i allsvenska ledarna Malmö FF och anförde sitt lag till vinst i toppmötet med IFK Göteborg i helgen. Parallellt med guldjakten hänger det ett stort frågetecken över mittfältarens framtid i MFF.

Hamads kontrakt går ut efter säsongen och för MFF är frågan om man vill behålla sin kapten i jakten på guldet men sedan släppa honom gratis i vinter, eller se till att få betalt för sin stjärna nu samtidigt som det skulle innebära en försvagning av sin trupp.

West Ham är intresserat av Hamad och på senare tid har även Sochaux gett sig in i jakten på MFF-kaptenen. Enligt L’Equipe har den franska liganästjumbon lagt ett bud på Hamad som alltså MFF tackade nej till.

Frågan är nu om det inebär att MFF kan släppa Hamad om man får ett högre bud, eller om det betyder att man bestämt sig för att behålla Hamad säsongen ut. MFF:s sportchef Per Ågren vill dock inte diskutera L'Equipes uppgifter om Sochaux bud.

"Vi kommenterar aldrig rykten, bud och eventuella affärer som aldrig blev av", skriver han i ett sms till fotbollskanalen.se.

Oavsett om det kom något konkret bud från Sochaux så råder det ingen tvekan om att klubbarna låg i förhandling. Under onsdagen meddelade Sochaux på sin officiella hemsida att man legat i långt gångna förhandlingar med Malmö FF, men att Malmö plötsligt bestämt sig för att behålla Hamad med motiveringen att man inte ville försvaga laget.

Samtidigt som Hamads framtid är fortsatt oviss så tränade MFF på onsdagsförmiddagen utan anfallaren Tokelo Rantie som har omgärdats av flyttrykten, om än inte i samma utsträckning som Jiloan Hamad. Enligt Sydsvenskan fattades inte Rantie på grund av skada vilket föranledde spekulation att sydafrikanen kan vara på väg till en annan klubb, något som Per Ågren inte heller ville kommentera.

Tokelo Rantie som till en början var utlånad till Malmö köptes loss inför den här säsongen och har ett kontrakt som räcker till 2016, och han skulle sannolikt inbringa en större transfersumma än Jiloan Hamad.

Publicerad 2013-08-28 kl 09:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons