Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF överväger ersättare till åtalade Albornoz

Foto: Scanpix

Per Ågren, sportchef Malmö FF

Miiko Albornoz tar timeout under den pågående rättsprocessen mot honom – det gör att MFF överväger att förstärka på högerbackspositionen.

På tisdagen stod det klart att Malmö FF:s försvarare Miiko Albornoz åtalas för sexuellt utnyttjande av barn, och samma dag meddelade klubben att Albornoz kommer att ta en timeout tills processen är avklarad.

Då Albornoz framtid nu är oviss så har MFF tvingats se över sin backbesättning, och överväger nu om man ska förstärka på högerbackspositionen.

- Eftersom det är osäkert kring Miiko är det möjligt att vi tittar på andra spelare, men det viktigaste är att stötta Miiko och få tillbaka honom. Vi får också vara beredda på något annat, säger MFF:s sportchef Per Ågren till Sydsvenskan.

I MFF finns sommarvärvningen Matias Concha på högerbackspositionen, och Filip Stenström som tippats vara på väg att lämna Malmö då han hittills har fått få chanser till spel. Per Ågren säger att det finns en chans att Stenström nu stannar.

-  Det är inte bara vi som styr det. Vi har en vilja och spelaren en annan, sedan beror det på vad som dyker upp, säger Ågren till Sydsvenskan.

Publicerad 2013-01-09 kl 09:12
Annons
Annons
Annons