Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF släpper talangen - provspelar för Halmstad

Foto: Bildbyrån

Marcus Haglind-Sangré i Malmö-tröjan

Stortalangen Marcus Haglind-Sangré, 18, släpps av Malmö FF.

- Självklart är det tråkigt för Marcus, säger MFF:s sportchef Per Ågren till Corren.

Malmö FF vann våren 2012 kampen om stortalangen Haglind-Sangré från Linköping. Ett ungdomskontrakt skrev på och kontraktet skulle automatiskt förnyas till 2015 om Haglind-Sangré blev uppflyttad i A-laget. Något som inte hände och Malmö valde att släppa talangen.

– Vi har värderat det så, det finns inget specifikt att peka på utan det är en samlad bedömning utifrån konkurrenssituationen. Han har gjort det jättebra men det är stentuff konkurrens. Ingen hade varit gladare än jag om alla vi knyter till oss blir stjärnor i A-laget men det blir inte så. Självklart är det tråkigt för Marcus, men jag har allt gott att säga om honom och han kommer bli en väldigt bra spelare, säger Per Ågren till Corren.

Haglind-Sangré gjorde sig bland annat känd genom sin medverkan i SVT:s fotbollsserie Blågula drömmar. Innan han skrev på för Malmö nobbade han IFK Norrköping och Elfsborg. Han jagades även av Liverpool.

Från och med måndag till fredag nästa vecka ska Haglind-Sangré träna med Halmstad BK.

– Det känns väldigt positivt, det blev klart nu på förmiddagen. Det ska bli kul att få visa upp sig och se vad dom tycker, säger Haglind-Sangré till Corren.

Publicerad 2013-11-22 kl 08:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons