Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

MFF utnyttjar inte optionen på Rantie: "Har en bra dialog"

Foto: Scanpix

Tokelo Rantie firar efter ett mål i Afrikanska mästerskapen.

MFF skjuter upp köpet av Tokelo Rantie. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se finns en överenskommelse om att köpa anfallaren längre fram.

- Vi har en bra dialog med Tokelo, säger Per Ågren.

Tokelo Rantie är utlånad från fotbollsakademin Stars of Africa till december 2013. I december avslöjade fotbollskanalen.se att MFF:s köpoption är på 500 000 euro (ungefär 4,3 miljoner kronor) och att klubben skjuter upp köpet av anfallaren på grund av att man då hade spenderat pengar på Benjamin Fadi, Erik Johansson, Emil Forsberg och Petter Thelin.

I media har MFF hela tiden sagt att ambitionen är att köpa loss Rantie innan den 31 januari - men nu har även Magnus Eriksson värvats in och med en dag kvar innan transferfönstret stänger låter det annorlunda.

- Vi har en positiv dialog med Tokelo och hans agent. När man har samtal i god anda och alla parter vill samma sak så finns det vissa saker man kan göra som gör att vi inte behöver köpa loss honom innan den 31:e. Vad det är vill jag inte gå in på, säger sportchefen Per Ågren.

Tokelo Rantie var en succé i MFF och gjorde 3 mål på 11 matcher. Anfallaren är med i Sydafrikas landslag som har gått till slutspel i Afrikanska mästerskapen.

Publicerad 2013-01-30 kl 18:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons