Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Mittbacken lämnar MFF - lånas ut i ett år

Foto: Scanpix

Johan Hammar följer i MFF-lagkamraten Amin Nazaris spår.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är nu Fredrikstad överens med Malmö om att låna mittbacken den kommande säsongen. Något som öppnar upp för Rasmus Bengtsson i MFF.

MFF:s unge mittback Johan Hammar har tidigare flaggat för att han kunde tänka sig att lånas ut för att få mer speltid än vad han får i Malmö FF - och i februari kunde fotbollskanalen.se berätta om intresset från Fredrikstad.

Nu erfar fotbollskanalen.se att klubbarna är överens och att utlåningen kan komma att presenteras inom kort. En utlåning av Hammar gör att det nu finns en mittbackslucka i MFF-truppen med 18 dagar kvar av transferfönstrets öppethållande.

En lucka som kan komma att fyllas av Twentes mittback Rasmus Bengtsson. Klubben har stora ekonomiska problem och de har tidigare uttalat att de gärna släpper mittbacken innan kontraktet går ut ut i sommar.

Bengtsson själv är fåordig om en återkomst i moderklubben när Fotbollskanalen når honom.

- Jag är fortfarande i Twente och det är så det ser ut just nu. Vi får se vad som händer i slutet i mars. Men just nu är jag kvar här nere, säger Bengtsson till fotbollskanalen.se.

Vill du lämna Twente under mars?

- Det är inget jag vill kommentera egentligen, jag har fortfarande kontrakt i några månader till här nere. Om det händer något nu i mars eller inte vill jag inte uttala mig om.

Hur sugen är du på en flytt hem till Sverige?

- Som sagt, jag ligger lågt just nu.

Har du pratat med Malmö?

- Min agent sköter kontakten med klubbarna.

Publicerad 2015-03-13 kl 13:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons