Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Molins förhandlar om femårskontrakt - kan avsluta karriären i MFF

Foto: SCANPIX

Guillermo Molins närmar sig comeback efter korsbandsskadan. Samtidigt förhandlar stjärnan om ett nytt femårskontrakt med Malmö FF.
- Jag kan absolut tänka mig att avsluta karriären i Malmö, säger Molins till tidningen City.

Guillermo Molins var het under den allsvenska våren förra året. 8 mål blev det för MFF-stjärnan innan han skadade korsbandet och menisken i träningsmatchen mot Partizan Belgrad. Efter att ha missat resten av guldsäsongen och Champions League-äventyret så kommer en comeback nu närmare för Molins. I går spelade 26-åringen fotboll för första gången sedan skadan. Innan MFF åkte iväg på träningsläger i Florida deltog Molins i några lättare passningsövningar.
- Det kändes hur bra som helst, säger han till tidningen City.

För ett par veckor sedan berättade Guillermo Molins för fotbollskanalen.se att han siktar på att vara tillbaka i den allsvenska premiären borta mot GIF Sundsvall den 6 april. Och angående framtiden fanns det inget annat än Malmö i tankarna.
-Varför skulle jag inte vilja stanna? Jag diskuterar just nu med Malmö om att förlänga och det är klubben i mitt hjärta. Förhoppningsvis stannar jag i många år till, sa han då.

Nu berättar han för City att han förhandlar med MFF om att förlänga kontraktet som går ut efter 2015.
-  Jag snackar med MFF om ett femårskontrakt. Vi förhandlar just nu och det går framåt. Men man får ha respekt för att Daniel Andersson haft annat att göra i vinter, säger Molins.

Fem års förlängning skulle innebära att Guillermo Molins är 32 år när kontraktet går ut 2020. Han är inte främmande för att avsluta sin karriär i klubben.
- Absolut. Utan tvekan. Jag skulle se det som en lyckad karriär om jag spelar vidare resten i MFF. Men jag ger inga garantier, säger Molins.

Publicerad 2015-02-03 kl 08:38

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER