Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Molins vägrar åka med på träningsläger - öppnar för Malmö FF

Foto: Scanpix

Guillermo Molins vill lämna Anderlecht.
Nu vägrar han följa med på lagets träningsläger.
- Jag måste bort nu, säger han till Sydsvenskan.

För två veckor sedan avslöjade fotbollskanalen.se att den tidigare Malmöspelaren Guillermo Molins vill lämna sin belgiska fotbollsklubb Anderlecht.


- Det känns lite som att de senaste 16-17 månaderna varit förlorad tid för mig. Jag kan inte vänta längre utan måste göra något aktivt för att få spela mer. Det kan inte fortsätta så här. Därför har jag bestämt mig för att byta klubb under januarifönstret. Det klubben varit tydlig med är att de helst ser att jag går på lån för de vill inte sälja mig. Nu jobbar båda parter aktivt med att hitta en sådan lösning, sa han då.

På fredag åker Anderlecht på träningsläger. Då vägrar mittfältaren följa med.

- Laget åker på träningsläger till Turkiet den 4 januari. Men jag har sagt jag vägrar och åker till Belgien den 5 i stället. Jag måste bort nu, säger han till Sydsvenskan.

Molins flyttade till Anderlecht 2011 och bara några veckor efter ankomsten brast det ena korsbandet och där gick startskottet på en nära nog årslång rehabilitering. Nu har han 2,5 år kvar på kontraktet.

- De vägrar att sälja mig, men kan tänka sig en utlåning på sex månader. Jag hoppas ha något klart i mitten på januari, men händer inget får jag titta på andra lösningar. Då skulle Malmö kunna vara ett alternativ.

Men frågan är om det blir en comeback i MFF. För två veckor sedan sa Molins till fotbollskanalen.se att Skandinavien är uteslutet.

- Och även Belgien. Tanken är att pröva någonting nytt och särskilt allsvenskan skulle kännas som ett steg tillbaka för mig. Det ska åtminstone vara på samma nivå som nu. Vi tittar till exempel på några olika spår i Holland, det är en liga som nog hade passat bra.

Publicerad 2013-01-03 kl 10:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons