Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Olsen kan missa mötet med Atlético

Robin Olsen kan missa Champions League-mötet med Atlético Madrid på tisdag.
MFF-målvakten skadade låret mot Åtvidaberg.
- Vi får se hur det ser ut de kommande dagarna, säger tränaren Åge Hareide.

Guldhattarna åkte på, förbundets hedersordförande Lennart Johansson lämnade över pokalen som bär hans namn och spelarna fick sina guldplaketter. Men Malmö FF:s SM-guld har varit klart i veckor och det stora firandet stökades undan redan i näst sista omgången, hemma mot Brommapojkarna.

Tisdag i tankarna
Det var inga större spontana glädjeyttringar när pokalen lyftes på Kopparvallen efter 1—2-förlusten. Inte konstigt. På tisdag väntar Atlético Madrid hemma på Swedbank Stadion i Champions League. Det såg ut som om rätt många spelare mentalt redan förflyttat sig dit.

- Vi hade tisdagens match i tankarna, vi är inte där vi ska vara. Vi har bra kontroll och gör 1—0 men släpper vi in dem i matchen igen. Det krävs mycket mer.

- Vi är inte nöjda med uppträdandet i sista matchen i allsvenskan, säger Åge Hareide.
Han valde att vila Markus Rosenberg, Filip Helander, Ricardinho och Isaac Kiese Thelin från start. Tanken var också att Matias Concha skulle får göra ett inhopp och avsluta karriären med några minuter på Kopparvallen.

Så blev det inte.

Mittbacken Johan Hammar frilägesutvisades för fällningen av John Owoeri redan efter en minut i andra halvlek. Sedan gick Robin Olsen sönder och ersattes av Zlatan Azinovic.

Hareide skeptisk
Hareide tvingades till andra byten än de han hade tänkt.
Frågetecknet inför tisdag är Olsen. Han har troligen en bristning i lårets framsida och kände av skadan redan under första halvlek. Efteråt var han positiv.

- Jag hoppas kunna spela.

Hareide var inte lika säker.

- Vi fruktar en bristning och är det så har vi ett problem med Robin. Han har haft känningar i låret tidigare. Vi får se hur det ser ut dagarna fram till tisdag.

Publicerad 2014-11-01 kl 16:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons