Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Pontus Jansson nära Parma: Finns italienskt intresse

Pontus Jansson kan lämna Malmö FF inom kort. Agenten Martin Dahlin har fotograferats tillsammans med Parmas sportchef och en affär kan vara nära.
- Jag kommenterar inte vilka jag träffar, säger Dahlin till fotbollskanalen.se.

Martin Dahlin har, enligt italiensk press, fotograferats tillsammans med Parmas sportchef Pietro Leonardi. Pontus Jansson ryktas vara på väg till klubben och bilden kan tolkas som bevis för att något är på gång. Dahlin är däremot återhållsam med information när fotbollskanalen.se frågar om bilden.
- Jag kan inte kommentera vilka klubbar eller sportchefer jag träffar. Däremot är det ingen hemlighet att det finns intresse för Pontus i Italien efter de matcherna han gjorde med U21-landslaget (Sverige mötte Italien i ett dubbelmöte i playoff till U21-EM).

Hur är läget med Parma?
- Det vill jag inte kommentera överhuvudtaget.

Janssons kontrakt med Malmö går ut om ett och ett halvt år, det vill säga mitt sommaren under säsongen 2014.
– Jag vet att det finns seriösa intressen, men vet inte exakt vilka klubbar. Jag vill inte veta. Det finns klubbar som är beredda att betala det MFF kan komma att begära, säger Pontus Jansson till Sydsvenskan.

– Jag är beredd att vänta till sommaren, men det är intressant och smickrande att en del verkligen vill ha mig redan nu och är beredda att betala ett högre pris.

Publicerad 2013-01-11 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons