POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Publikfesten fortsätter - närmare 23 000 väntas se MFF:s hemmapremiär

Den allsvenska publikfesten har nu kommit till mästarnas stad, Malmö.  När MFF tar emot  AIK väntas det publikfest och fullsatta läktare.
- Fantastiskt kul med ett så stort intresse i hemmapremiären, säger MFF:s VD Niclas Carlnén till Fotbollskanalen.

Såväl Malmö FF som AIK gick segrande ur sina respektive premiärer i årets allsvenska. MFF hade efter en imponerande första halvlek inga problem med att hålla undan för GIF Sundsvall i 4-1-segern. AIK å sin sida fick tillslut hål på Halmstads BK i den andra halvleken på Friends Arena. 

Mästarna inleder nu årets allsvenska hemmaspel med att under torsdagskvällen ta emot fjolårets titelutmanare AIK. Matchen omges av ett stort intresse och väntas att ses av upp emot 24 000 åskådare vilket innebär ett nästintill fullsatt Swedbank Stadion.

- Bortsett från några klubbstolar har vi sålt slut på alla biljetter, samtidigt kommer AIK med upp emot 1000 supportrar vilket får oss att tro på en fullsatt hemmapremiär, säger Malmö FF:s VD Niclas Carlnén till Fotbollskanalen.

Hur mycket betyder det att det är just AIK ni möter?
- Visst är det så att AIK drar mycket folk, men i de senaste årens hemmapremiärer har vi även där haft fullsatt eller nästintill fullsatt. För oss är det glädjande att vi bygger vidare på det stora publikintresset som fanns kring MFF i höstas och vi hoppas att vi kan fortsätta så här, säger Carlnén.

Med ännu en publikfest i åtanke är det bara att konstatera att intresset kring årets allsvenska är större än på väldigt länge.

Publicerad 2015-04-09 kl 12:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå