Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Rosenberg vill förlänga med MFF - för att få mer pengar

Foto: Scanpix

Markus Rosenberg.

MADRID. Markus Rosenberg vill förlänga sitt kontrakt med Malmö FF.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill anfallaren ha mer pengar.

– Inga kommentarer, säger vd:n Niclas Carlnén.

Markus Rosenberg flyttade hem för att avsluta karriären i Malmö FF och nobbade klubbar från Tyskland, Holland och USA. Efter en imponerande säsong har flera klubbar visat intresse. Själv sa anfallaren till Viasat att man aldrig vet vad som händer och att det kan komma erbjudanden som man inte kan tacka nej till. Samtidigt sa agenten Martin Dahlin att han blir nerringd av klubbar.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill Rosenberg förlänga det treårskontraktet som skrevs inför säsongen för att få mer pengar – och anfallaren har suttit i möte med både sportchefen Daniel Andersson och vd:n Niclas Carlnén.

– Inga kommentarer. Jag kommenterar inte sådana saker, men det jag kan säga är att vi sitter i möten med alla våra spelare om hur det har gått och om framtiden, säger Carlnén till fotbollskanalen.se.

När Markus Rosenberg skrev på för Malmö FF fick han, enligt fotbollskanalens uppgifter, runt sju miljoner i sign on och en månadslön på ungefär 50 000 kronor. Alltså, en hög sign on och en ganska låg månadslön vilket beror på att man betalar mer skatt på en månadslön.

Under säsongen har Rosenberg varit bidragit till SM-guldet och Champions League där man tog in en kvarts miljard.

Publicerad 2014-10-21 kl 11:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons