POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Simon Thern på väg till La Liga - har varit och träffat klubben

Foto: Scanpix

Simon Thern

Simon Thern är på väg till Elche.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se har mittfältaren varit på plats och besökt La Liga-klubben.

-Tiden talar inte för oss, säger Malmö FF:s sportchef Daniel Andersson.

Simon Therns kontrakt med Malmö FF går ut efter säsongen och eftersom det är mindre än sex månader kvar på avtalet så får han lov att träffa och till och med skriva på för ett annat lag. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är han nu på väg till La Liga-klubben Elche - för bara några dagar sedan var han på plats tillsammans med sin pappa Jonas och träffade den spanska föreningen.

- Jag vet inte om Simon har träffat några andra klubbar, men han säger att han inte har skrivit på för något lag och då tror jag på det, säger Daniel Andersson.

När Simon Thern besökte Elche kollade han även på en framtida bostad i Spanien, erfar fotbollskanalen.se och det är hans pappa Jonas Thern som ligger bakom kontakten med La Liga-laget.

Trots att Simon Therns kontrakt går ut om bara några månader och att han nu även har varit och träffat Elche hoppas ändå Malmö FF att mittfältaren ska förlänga avtalet.

-Men man förstår givetvis att det ser tufft ut.

- Vi vill väldigt gärna att Simon stannar och dialogen med honom är bra, men det är klart att eftersom hans kontrakt är på väg att gå ut så talar inte tiden för oss. Vi har gjort allt för att Simon ska stanna hos oss och han har sagt att dörren inte är stängd, säger Daniel Andersson.

Publicerad 2014-08-14 kl 15:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå