Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Succé för MFF - alla årskort till ståplats slut

Foto: Scanpix

Malmö FF gör succé med årskortsförsäljningen. På onsdagen meddelar klubben att samtliga ståplatsbiljetter sålts slut, och att den totala siffran ligger på nästan 11 000.

På tisdagsförmiddagen skickade MFF ut ett pressmeddelande och deklarerade att bara 200 av totalt sett 3000 säsongskort på ståplatsläktaren återstod inför den allsvenska säsongen. Kapaciteten på sektionen har reducerats marginellt, med tanke på att alla som säkrar en plats till de allsvenska matcherna även får förtur när det handlar om sommarens kvalspel till Champions League. Där är bara sittplatser tillåtna och utrymmet blir begränsat i förhållande till när det gäller det vanliga seriespelet.

- Så är det, men av de biljetterna vi hade att tillgå är alla uppbokade nu, säger Madeleine Svensson, årskortsansvarig i MFF, till fotbollskanalen.se.

Enligt henne har försäljningen gått bättre än förväntat och det totala antalet sålda årskort ligger just nu på 10 878, skriver föreningens officiella hemsida.

Med den siffran är Malmö FF just nu tvåa i Sverige försäljningsmässigt, bakom Hammarby som står på 13 343 sålda kort, enligt klubbens hemsida, men framför AIK som (dock enligt en två veckor gammal notering) står på 10 022.

- Det är inte bara ståplatsen som gått åt snabbt, utan även andra sektioner. Inte minst sjungande sittplats, säger Madeleine Svensson men hänvisar till MFF:s kommunikationschef Peter Ålander för ytterligare kommentarer.

Fotbollskanalen.se har sökt honom för en kommentar.

Publicerad 2015-03-04 kl 16:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons