TV: Alvaro Santos räddade HIF efter Therns mål

Malmö FF

Simon Thern satte 1-0 för Malmö FF mot Helsingborg. I den andra halvleken kvitterade Alvaro Santos.

Efter en fartfylld inledning i Skånederbyt förlöstes matchen med tio minuter kvar till halvtidsvilan när Magnus Eriksson vann bollen offensivt. Spelade till Erik Friberg som i sin tur satte Jiloan Hamad i skottläge. Pär Hansson räddade men på returen fick Simon Thern chansen och var iskall. En fin placering gav 1-0.
Och för Simon Thern innebar det att han fick tysta den tillresta, rödblåa klacken som innan dess buat vid varje tillslag på bollen.

I den 65:e minuten byttes Mattias Lindström ut. Accam fick återgå till en kant och Alvaro Santos tog plats som anfallare. Tio mintuer senare nickade in 1-1. Det målet blev matchens sista, även om båda lagen jagade för fullt för ett segermål.

Publicerad 2013-05-29 kl 21:05