Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

TV: Hareides oro: "Osäker på om spelarna kan lyfta sig"

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ. MFF har lyft sig i flera viktiga hemmamatcher.
Men nu är Åge Hareide osäker.
- Jag är inte helt säker, säger han.

Efter förluster på bortaplan mot Sparta Prag och Salzburg så har Malmö FF lyft sig inför returerna på hemmaplan och tagit imponerande segrar. Dessutom besegrades Olympiakos på Swedbank Stadion. Men inför tisdagens match mot Atletico Madrid är Åge Hareide orolig.
- Frågan är om vi kan lyfta oss nu, så som vi har gjort tidigare i sådana här viktiga matcher. Jag hoppas det men jag är inte helt säker, säger han.

- Det är speciellt att spela internationella matcher i november. Det är viktigt att ha energi. Vi vilade några spelare mot Åtvidaberg för att ge en längre viloperiod så att vi nu kan ha mer kraft än motståndaren, speciellt hemma för att vi ska kunna besegra dem.

Malmö FF förlorade med hela 5-0 i Madrid och det är klart att tisdagens uppgift blir tuff. Åge Hareide är besviken på prestationen på bortaplan och menar att spelarna måste orka lyfta sig nu.
- Vi måste stoppa Atletico på det man är bra på, men det är svårt för de kör på ändå. Vi var långt ifrån dem senast, så vi måste komma närmare deras spelare nu. Det har med energi att göra.

Något mer ni måste rätta till?
- Vi var inte aggressiva i försvarsspelet och det måste vi rätta till. Man måste vara väldigt aggressiv i försvarsspelet och speciellt mot ett sådant här motstånd. Sedan måste vi göra rätt val när vi har bollen för att kunna hota.

Robin Olsen har varit småskadad men enligt Åge Hareide kan målvakten ändå spela mot Atletico Madrid.
- Ja, han kan starta. Det är inga problem.

Publicerad 2014-11-03 kl 13:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons