POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

TV: Sana om Blåvitt-fansens buande: "Jag ser det positivt"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

GÖTEBORG: Tobias Sana var tillbaka på sin gamla borg men med sitt nya lag. Yttern fick hoppa in med 20 minuter kvar och buades ut.
- Det kan jag ta, jag ser det positivt, säger han.

Han kom till IFK Göteborg från Qviding 2009 och hade ett par framgångsrika år med IFK Göteborg innan flytten till Ajax blev av under 2012. Tiden i den holländska klubben började bra men blev sedan tung. Nu är den förre landslagsyttern tillbaka i allsvenskan och fick under söndagen göra comeback på Gamla Ullevi. Arenan som var hans hem under dryga fyra säsonger.

- Det kändes bra att vara tillbaka. Sen att de buar, det kan jag ta! Jag är en positiv människa och väljer att se det som att jag har gjort något bra i klubben. Hade de inte buat så hade det ju betytt att de inte brydde sig, säger Sana.

Förvånad att de buar, du var öppen med att du ville hem till Blåvitt först?
- Nja, inte förvånad. Fotbollen är sådan här och saker och ting ändras. Jag är väl mer förvånad över att det skriks en del fula saker, att vuxna människor kan skrika sådana saker när små barn är i närheten, det förvånar mig.

Du fick höra sådana saker?
- Ja, men det är inget jag lägger kraft vid.

Under sina 20 minuter på plan blev det inte många bollrörelser för Sana när IFK Göteborg tryckte på för en kvittering. Tack vare drömmålet av Yotun kunde Sana vända hem till Malmö som segrare.
- Det var som jag sa innan matchen, det viktigaste idag var inte att jag var tillbaka här, det viktigate var att vi vann och det gjorde vi helt rättvist tycker jag.

Publicerad 2015-04-12 kl 20:23
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå