Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Uppgifter: Så försonades Zlatan med MFF - fick två miljoner

Foto: Scanpix

MFF och Zlatan Ibrahimovic är sams. Orsaken ska vara att PSG-stjärnan fick två miljoner när Milan besökte Sverige.
- Vi har en god relation idag, säger Per Nilsson till Expressen.

Sedan tidigare är det känt att den svenske anfallaren blev väldigt besviken på den himmelsblå sportledningen, inte minst på Hasse Borg, när han lämnade allsvenskan för Ajax för 85 miljoner kronor 2001. Ibrahimovic berättar i sin bok att han kände sig lurad och ansåg att Malmö FF då drog nytta av hans ringa erfarenhet kring löneförhandlingar och andra ekonomiska aspekter.

"Pengar har aldrig varit den stora saken för mig, men att bli sviken och utnyttjad, att bli sedd som den dummaste falafelkillen som man kan lura och tjäna pengar på, det gjorde mig galen."

"Jag förlåter honom inte, inte en chans. Man gör inte så mot en ung kille från förorten som har noll koll på sådana grejer. Man låtsas inte vara extrafarsa samtidigt som man söker vartenda kryphål för att blåsa honom", skriver 31-åringen om Borg.

Men på söndagen uppger Expressen att han och MFF slutgiltigt har grävt ned stridsyxan. Ett av skälen uppges vara att Ibrahimovic fick en del av kakan när hans gamla klubb Milan kom till Sverige för att spela träningsmatch i augusti 2011. Det hela ska ha varit en kompensation för det tidigare intäktsbortfallet och överenskommelsen ska ha blidkat Ibrahimovic. Sammanlagt ska det röra sig om två miljoner kronor som "Ibra" fick - ett krav från svensken för att spela matchen.

Malmös vd Per Nilsson vill varken bekräfta eller dementera uppgifterna, men konstaterar i en intervju med Expressen att det inte finns någon osämja mellan parterna nuförtiden.

– Vad det gäller Zlatan Ibrahimovic och Malmö FF har jag inga kommentarer mer än att vi i dag har en god relation, säger Nilsson  till tidningen.

Publicerad 2013-01-13 kl 17:08
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons