Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Malmö kryssade mot Mjällby

Mjällby-Malmö FF 1-1
Mjällby: Robledo
Malmö: Molins

Malmö FF kom till spel mot Mjällby för att testa en defensiv uppställning som man kallar 4-2-3-1, där två defensiva mittfältare ska hjälpa till att säkra bakåt.

Malmö kontrollerade matchen under större delen av matchen, faramför allt i andra halvlek. Det var dock Mjällby som gjorde matchens första mål då Robledo nickade in 1-0 på hörna.

Kvitteringen kom från Guillermo Molins efter framspelning av nyförvärvet, brassen Ricardo. Just Ricardo var en av de bättre spelarna för MFF på onsdagseftermiddagen.

Även om Malmö kontrollerade matchen och såg säkra ut i defensiven så var det uddlöst framåt. Daniel Larsson hade svårt att få till det på topp. Det kan dock inte bara skyllas på Larsson utan också på hans medspelare som slog långbollar som lätt kunde skallas bort av Rosengren och Robledo i Mjällbyförsvaret.

MFF:s serbiske mittfältare Miljan Mutavdzic gjorde sitt första framträdande på svensk mark.
- Han visar att han kan bli en tillgång så väl offensivt som defensivt. Han var med upp i straffområdet samtidigt som han visade att han hade koll på sin defensiva mittfältsroll, säger Niklas Jarelind som kommenterade matchen för fotbollskanalen.se.

Publicerad 2009-03-18 kl 19:53
Annons
Annons
Annons