Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Malmöspelare firade guldet i fyllecell - ber om ursäkt efter polisanmälan: "Känns dumt"

Guld blev till anmälan. Malmö FF:s Alex Nilsson polisanmäldes efter ett bråk under guldnatten för misshandel

Malmö FF:s guldfirande fick en trist avslutning. Det var efter firandet av guldet i söndags som Alex Nilsson blev anmäld misstänkt för misshandel. Han fick tillbringa natten i arresten för tillnyktring efter att ha gripits av polis vid nattklubben Hipp.

Nilsson släpptes släpptes igår förmiddag och ber nu om ursäkt i ett uttalande på Malmö FF:s hemsida.
- Jag är jättledsen för det som hände. Det var inte alls så jag hade tänkt mig att festkvällen skulle sluta. Självklart ber jag honom om ursäkt, jag vill inte ha några ovänner och det hela känns både dumt och onödigt säger han.

Nilsson beskriver det inträffade så här: "Jag och min flickvän skulle åka hem och satte oss i en Taxi. Där blev det en diskussion om priset och vi började tjafsa. Jag sa nåt dumt och han började knuffa ut mig ur bilen. Jag tyckte att han skulle lugna ner sig och gick ut. Då sprang han ut från sin sida och kom runt bilen och började knuffa mig och då blev jag arg och försvarade mig"

MFF:s tränare Roland Nilsson kommentarar också händelsen:
- Riktigt tråkigt att höra. Det är mycket viktigt att spelarna tänker sig för och undviker i att hamna i sånt här. Här får Alex lära sig en läxa. Det är klart att man inte vill att SM-guldet ska förknippas med annat än glädje, säger Nilsson till mff.se.

Publicerad 2010-11-09 kl 12:27
Annons
Annons
Annons