Målramen - Gefles förbannelse

Gefle träffade målramen tre gånger, men fick bara med sig 1-1 från hemmamatchen mot BK Häcken. Matchens bäste spelare Jonatan Berg träffade virket två gånger, men skruvade också en frispark i mål.

- Fantastiskt snyggt, säger Gefles tränare Pelle Olsson till PPV.

Annars var det BK Häcken som startade matchens piggast och Jonas Henriksson stod för en mycket fin prestation när han tråcklade sig igenom Gefle-försvaret och känsligt placerade in ledningsmålet. Innan det hade Jonatan Berg prickat ribban för första gången den här kvällen med ett mäktigt skott från 30 meter.
- Det är väldigt bra tekniskt utförande av Jonatan så det är riktigt synd att den inte går in. Det är ett bra vapen vi har i honom, menar Olsson.

Efter paus var Gefle det klart bättre laget och Jonatan Berg träffade målställningen för andra gången i matchen. I 90:e matchminuten fick utmärkte Yussif Chibsah en sista möjlighet, men bollen träffade just ribban. Även Häckens Paulinho träffade virket vid ett tillfälle.

- Vi får ihop det riktigt bra i andra halvlek och skapar tillräckligt mycket för att avgöra matchen, säger Pelle Olsson.
Publicerad 2009-07-05 kl 21:36