POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4v

Målvakt bekräftar - skriver på för Djurgården: "Har bestämt mig"

Foto: Bildbyrån.

Erland Tangvik förstärker Djurgårdens målvaktsstall.
Norrmannen bekräftar nu att han har blivit erbjuden ett kontrakt.
- Det känns bra, jag har bestämt mig, säger han enligt Expressen

Djurgården meddelade tidigare i veckan att norske målvakten Erland Tangvik, 22, har anslutit till laget för provträning. Stockholmsklubben har sedan tidigare Tommi Vaiho och Per-Kristian Bråtveit i målvaktsstallet, men för lite mer än två veckor sedan gav föreningen besked om att tredjemålvakten Jacob Widell Zetterström kommer att ta en paus från fotbollen under 2020 efter de hjärnskakningar som han hade under 2019.

- Erland är här för att bekanta sig med Djurgården och vara med oss under träning den här veckan. Eftersom Jacob är skadad så kommer vi att behöva en tredjekeeper och därför vill vi se Erland på plats, sa Djurgårdens sportchef Bosse Andersson då. 

Nu bekräftar Tangvik att han har blivit erbjuden ett kontrakt av Djurgården och att han bestämt sig för att skriva på för klubben. 

- Det känns bra, jag har bestämt mig, säger han enligt Expressen. 

Tangvik kommer därmed att följa med övriga i laget till Sydafrika för träningsläger inför svenska cupen och allsvenskan. 

Tangvik har en bakgrund i bland annat Tillerbyen FK, men tillhörde i fjol Tiller IL, som slutade på åttondeplats i den norska fjärdeligan 2019. 

Publicerad 2020-01-24 kl 13:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå