Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Målvaktskometen vill ha ny succé: "Över förväntan"

Pär Hansson debuterade som förstemålvakt i Helsingborg och Allsvenskan förra säsongen. Han gjorde det med att hålla nollan hela nio gånger. Att han nu fått en hård konkurrent skrämmer inte alls.

- Det gick klart över förväntan. Det var en lärorik säsong på många sätt. Men självklart var det lite speciellt att klara av det så många gånger, säger Hansson till FotbollDirekt.se.

Nu väntar den svåra andra säsongen och konkurrensen är tuffare den här gången för Hansson.
Oscar Berglund som återvände från Assyriska uttryckte sig i termer som att han inte flyttade tillbaka till Helsingborg för att sitta på bänken.

- Han gjorde det bra i Superettan och jag gjorde det bra i Allsvenskan. Det är alltid bra med konkurrens. Det utvecklas man av.

Helsingborg har haft svårt att övertyga under försäsongen och är näst sist i den speciellt framtagna försäsongstabellen.
Inte blev det bättre av 0-1 mot Silkeborg på tisdagseftermiddagen.

- Nej, vi har inte vunnit många matcher. Men vi har täppt till det bra bakåt och där har det sett riktigt stabilt ut i de senaste matcherna. Samtidigt känns det ändå som om vi får ihop det bättre och bättre i försvaret. Nu är det bara offensivt det saknas lite.

Det vill säga Henke Larsson?
- Det är klart det är ett stort tomrum han har lämnat. Vi har fått ersätta det med flera olika spelare. Men det gäller att få en stabilitet och kommer att ta lite tid.

Mats Jonsson


 

Publicerad 2010-03-03 kl 09:28
Annons
Annons
Annons