Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Målvaktsrockad i Dif: "Ska bli otroligt roligt"

Foto: Djurgården Fotboll.

Djurgården förändrar på målvaktsfronten.
Oscar Jonsson lämnar och Jacob Widell Zetterström hämtas in från IFK Lidingö

Djurgården gjorde tidigare under vintern klart med den norske målvakten Per Kristian Bråtveit från Haugesund. Utöver Bråtveit finns dessutom Tommi Vaiho i laget.

Oscar Jonsson lämnar dock – och in kommer i stället Jacob Widell Zetterström, det skriver Djurgården på sin hemsida. Widell Zetterström, 20, ansluter närmast från IFK Lidingö. Kontraktet är skrivet över ett år och målvakten återvänder därmed till den klubb han tillhörde från åtta års ålder fram till att han var 16.

- Det här känns jättekul. Jag kommer tillbaka till min gamla förening och får spela på den här nivån så det ska bli otroligt roligt, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Widell Zetterström ska dock fortsatt vara tillgänglig för spel i IFK Lidingö.

- Eftersom Jacob hade varit med och tränar med oss under delar av förra året och han har gjort en bra säsong i IFK Lidingö så diskuterade vi tillsammans att han kunde bli en av tre målvakter i Djurgården och samtidigt fortsätta matcha med Lidingö. Så han får sin bas i Djurgården, tränar med oss och är även tillgänglig för spel med Lidingö. En utmärkt lösning för alla, säger sportchefen Bosse Andersson.

Publicerad 2019-01-07 kl 17:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons