Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Man ska inte dra för stora växlar av en enskild insats''

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Förlust och knackigt spel senast mot Östersund. Nu väntar Halmstad BK för Hammarby.    
- Jag tror inte att man ska dra för stora växlar av en enskild insats, säger C More kommentator Mats Larsson.

Nu väntar match nummer två för Hammarby under klubbens läger i Spanien. En match som C More sänder klockan 15.30. Motståndet är detsamma som de avslutade den allsvenska säsongen mot: Halmstad BK. Det är två lag som kommer med varsin förlust i träningsmatch bagaget. Hammarbys förlust senast sved för alla vurmande Hammarby fans - då man förlorade klart och spelet såg sisådär ut mot Östersund.

- Generellt sett tror jag inte att man ska dra för stora växlar av en enskild insats. Förlorar man alla matcher så kanske man ska bli orolig. Men en gång är egentligen ingen gång, säger han.

Favoritskapet lägger han på Hammarby, träningsmatchen till trots. Men att både Nanne Bergstrand, Hammarbys tränare, och Halmstads dito Jan Jönsson vill bortse från resultaten och i stället fokusera på spelarnas insatser.

- Båda tränararna säger att det är prestationerna som är viktiga nu på försäsongen och inte resultaten, men båda kommer från klara förluster. Det är klart att de båda ändå vill ha ett bra resultat för framtiden. Jag tror att viss prestige kommer att finnas i matchen, säger Mats Larsson.

Hammarbys startelvaKristinsson - Saevarsson, Aidoo, Saetra, Solheim - Persson, Hallberg - Söderqvist, Khalili, Smarason - Rennie

Halmstad BK:s startelvaNilsson - Berntsson, Liverstam, Johansson, Johansson - Kojic, Fagercrantz, Barny, Haksabanovic, Bengtsson - Silverholt, Ruud Tveter

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-03 kl 14:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons