Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Marko Johansson bryter med Mjällby - "Bara att tacka för det som har varit"

Allsvenskan 2020-07-28 kl 12:55

Malmös målvakt Marko Johansson har den här säsongen varit utlånad till Mjällby.
Nu återvänder 21-åringen i förtid.
- Vi är inte intresserade av spelare som inte vill vara hos oss. Det är bara att tacka för det som har varit, säger Mjällbys sportchef Hans Larsson till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Mjällbys målvakt Marko Johansson, som är på lån från Malmö FF, har den här säsongen tagit plats mellan stolparna i åtta av lagets matcher i inledningen allsvenskan - men nu tar det stopp. Uppgifter pekade tidigare på att MFF kallar tillbaka Johansson men Mjällbys sportchef Hans Larsson menar att det inte stämmer.

Han kallas inte tillbaka, han vill flytta på sig själv. Vi är inte intresserade av spelare som inte vill vara hos oss. Det är bara att tacka för det som har varit. Vi får försöka hitta något annat, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

- Det är hans val. Om han inte vill vara kvar så vill inte vi ha kvar honom heller även om vi skulle kunnat tvinga honom. Vi vill inte ha spelare inte vill vara kvar till 100 procent.

ANNONS

Johansson har spelat åtta matcher i allsvenskan. Vad är det som har gjort att detta kommer nu?
Ja du, han tycker inte om konkurrensen och roteringen. Han har ju stått det mesta, så jag förstår inte riktigt honom. Men igen, det är hans beslut, avslutar Larsson.

Malmös målvakt Johan Dahlin har spelat i samliga matcher i allsvenskan och i den senaste omgången mot Sirius fick Dahlin vid ett tillfälle behandling av Malmös läkarteam. På torsdag väntar en viktig final i svenska cupen mot IFK Göteborg - samtidigt som andramålvakten Dusan Melicharek även han har dragits med skadeproblem.

Fotbollskanalen har sökt Marko Johansson för en kommentar men utan framgång. På Malmö FF:s hemsida uttalar sig 21-årigen om hur det känns att komma tillbaka till klubben.

- Det känns jättebra. De senaste åren har jag fått spela regelbundet i både Allsvenskan och Superettan och jag varit utlånad flera gånger för att kunna samla på mig rutin, komma tillbaka och vara redo. Jag trivdes inte fullt ut med min situation i Mjällby eftersom det varit en del rotation på målvaktsposten. Nu ser jag fram emot att vara i MFF igen och ge allt här, säger han.

ANNONS
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto