POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Markus Jonsson bryter med Panionios – nu öppnar han för återkomst till AIK

Panionios vill köpa ut Markus Jonsson. Nu öppnar gamle AIK:aren för att återvända till Sverige.
- Jag kan tänka mig Allsvenskan. Jag kan tänka mig det mesta, säger han till fotbollskanalen.se.

Markus Jonsson kommer med stor sannolikhet att bryta med sin grekiska klubb Panionios. Klubben dras med ekonomiska problem och för några veckor sedan fick Jonsson veta att han var en av spelarna som kanske var tvungen att gå, när Panionios måste banta truppen. Häromdagen fick Jonsson klart besked – Panionios vill köpa ut honom.

- Jag har faktiskt haft möte med klubben här i dagarna och det diskuterade, i och med att det är problem med ekonomin ska vi försöka hitta en lösning där de köper ut mig tidigare, eftersom det kan bli svårt att ha mig till sommaren. Det lutar nu åt att vi bryter kontraktet.

Hur känns det då?
- Efter det blev de här problemen med klubben har jag inte fått spela så mycket, efter att de gjorde klart att de ville göra av med vissa spelare som satt på bättre kontrakt. Så man har varit rätt inställd på det så nu gäller det bara att hitta en lösning som känns bra för båda parterna. Och hitta ett annat bra alternativ också.

Jonsson måste alltså se sig om efter en ny klubb nu och han har ju ett förflutet i AIK sedan tidigare. På frågan om han kan tänka sig en återkomst öppnar Jonsson för ett flytt tillbaka till Sverige. Däremot finns det inget konkret bud.

- Agenten jobbar på olika spår, men det är väl inget så just nu. Jag kan tänka mig Allsvenskan. Jag kan tänka mig det mesta.

Har du hört något från AIK?
- Jag kan väl säga att agenten jobbar på vissa olika.

Om AIK är ett alternativ och att stanna i Europa ett annat – hur skulle du resonera då?
- Det får jag ta ställning till då. Nu ska jag först lösa det med klubben här nere, sedan får vi vad det blir. Det kan bli både Allsvenskan och utomlands också.

Publicerad 2011-01-14 kl 14:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå