Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Massor av superettan-värvningar i sista stund

Transferfönstret har nu bommat igen. I superettan blev det ett händelserikt sista dygn när åtta nya spelare blev klara. 

Assyriska har värvat brassen Tiago Pereira. Den 28-årige anfallaren har signerat ett avtal som sträcker sig 1,5 år in i framtiden.

Syrianska FC hyr 21-årige Admir Catovic som i fjol spelade för Väsby United.
 - En intressant spelare som kan spela på de flesta offensiva positioner, säger tränaren Özcan Melkemichel till klubbens officiella hemsida.

IFK Norrköping lånar anfallslöftet Timmy Wilhelmsson fram till sommaren från Sylvia.
- Vi behöver såväl tränings- som matchmässigt en backup på forwardssidan under våren. Russell Mwafulirwa är skadad och Andreas Haglund kommer troligen att vara borta en del på landslagsuppdrag. Timmy Wilhelmsson är en av Norrköpings största talanger och det känns spännande att få följa honom i vår miljö, säger sportchefen Tony Martinsson i ett pressmeddelande.

Ljungskile har gjort klar med en trio spelare från tre olika länder. Mittbacken Sam Ojiifrån England, den brasilianske mittfältaren Genalvo Oliveira Da Silva och Sam Brill från USA.

Efter mycket velande har Landskrona bestämt sig för att värva brassen Renan Franca som mest gått skadad under sitt provspel.
- Det lilla vi sett av Renan så har han intressanta kvaliteter och när det ekonomiska hamnade på rätt nivå känns helheten bra, säger sportchefen Mats Aronsson till klubbens officiella hemsida.

Sirius har inte hittat rätt i sin målvaktsjakt och flyttar upp Andreas Ahlm.

Publicerad 2009-03-31 kl 23:56
Annons
Annons
Annons