POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"Måste se till spelarnas kvalitet också"

Femte raka förlusten - ändå har Carlos Banda och Lennart Wass Dif-ledningens fulla förtroende. Istället ska spelarnas insatser granskas närmare.

- Ingenting är förändrat, stödet för tränarna står fast, säger Dif-styrelsens sportslige ansvarige Ingvar Putte Carlsson till FotbollDirekt.se.

Ett fall framåt sedan matchen mot Norrköping - men ännu en förlust, den femte raka för Djurgården. Trelleborg sänkte Dif med tre snabba mål i början av andra halvlek.
Tränarduon Carlos Banda och Lennart Wass har som ansvariga i ett Dif med topp 6-ambitioner sett ut att sitta löst, men Putte Carlsson ger fortsatt stöttning och riktar istället kritik till spelarna.  

Kan du garantera att Banda och Wass sitter kvar över nästa match?

- Man kan inte garantera någonting i den här branschen. Det vi har sagt är organisationen MÅSTE se till att vända detta och de har vårt fulla stöd att så göra. Sedan var gränsen går, det får vi se. Det är ändå 24 omgångar kvar, det är ju något vi kan trösta oss med nu.

- Vi kommer att analysera spelarnas insats efter den här matchen. Vi har nio minuter idag där vi släpper in tre mål och det får inte ske på det sättet. Oftast säger man att det är tränarens fel, men man måste se till spelarnas kvalitet också.

Putte Carlsson ser ändå en ljuspunkt i Dif-mörkret - lagets sista halvtimme mot Trelleborg, där man sånär hämtade upp underläget och grejade en poäng.

- De sista 30, där visar spelarna att det finns lite tåga, det är något vi kan ta med oss. Det såg ju inte sämre ut än förra matchen iallafall.

Publicerad 2011-05-01 kl 18:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå