POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Mattias Jonson vill spela mot BK Häcken

Djurgårdens Mattias Jonson börjar närma sig comeback efter skadan och han vill spela redan på måndag mot BK Häcken.

- Jag tränade 30-40 minuter i tisdags och det kändes faktiskt bättre än jag hade räknat med. Det kändes bra även efteråt och jag fick ingen reaktion i onsdags, så det är positivt. Vi får se hur det känns i torsdagsträningen. Jag hoppas att det ska gå att spela på måndag, men det får vi se i helgen, säger Jonson till dif.se.

Redan för en vecka sedan berättade FotbollDirekt.se om möjligheterna för en Jonson-comeback efter landslagsuppehållet. Nu kan det också bli verklighet. Givetvis vore det ett fint tillskott för den krisande klubben som på sin skadelista har namn som Daniel Sjölund, Johan Oremo, Dan Burlin och Peter Magnusson. Djurgården har nu fyra matcher på sig att reda ut det prekära läget laget har hamnat i.

- Jag tror att alla måste tänka att man efter sista omgången ska kunna titta sig i spegeln och vara nöjd med det man har presterat under de här fyra matcherna, att man själv gjort allt för att vi ska kunna klara av det här. Det kommer att vara en jäkligt skön känsla om vi gör det. Alla måste gå in i sig själva nu och se vad som krävs och vad man kan bidra med.

Publicerad 2009-10-16 kl 17:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå