Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mehmeti fortsätter peta Ofere

Inför Malmö FF-Halmstad:

Malmö FF har lekt bort både Örebro och Gefle. Roland Nilsson vill likväl ändå se än mer mot Halmstad i kväll.

MALMÖ FF

Skador/avstängningar: Niklas Hansson (s), Ricardinho (s), Miljan Mutavdzic (s), Rick Kruys (s).

Preliminär startelva: Johan Dahlin - Ulrich Vinzents, Jasmin Sudic, Daniel Andersson, Markus Halsti - Guillermo Molins, Robert Åhman Persson, Wilton Figueiredo, Jimmy Durmaz - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Håll ögonen på:
Daniel Larsson. Vindsnabbe Larsson har bidragit mycket i det offensiva spelet, men ännu inte hittat målet i årets allsvenska. Lossnar det ikväll mot Halmstad?

Malmö-snack:
– Den lilla knäck de fick i sitt självförtroende mot Elfsborg fick de tillbaka med en rejäl vinst mot Åtvidaberg, så nu är de tillbaka i utgångsposition igen. De kommer säkert hit för att jobba väldigt hårt och har flera duktiga spelare. Men vi koncentrerar oss mest på oss själva, det är vad vi själva gör som är avgörande, säger tränaren Roland Nilsson till mff.se.

– I varje match måste vi upp till en bra nivå, där vi vet att vi är bra. Men vi vet också att vi kan bättre än vad vi visat så här långt, det finns mer att hämta från oss.
– Vårt passningsspel och våra positioner, där finns det fortfarande detaljer som kan bli bättre. Till exempel ska vi bli bättre på att värdera i passningsspelet, när vi ska välja svårare eller enklare pass.

HALMSTAD

Skador/avstängningar: Markus Gustafsson (s).

Preliminär startelva: Robin Malmqvist - Ryan Miller, Johnny Lundberg, Tommy Jönsson, Christian Järdler - Anel Raskaj, Mikael Rosén - Emil Salomonsson, Emir Kujovic, Michael Görlitz - Joe Sise.

Håll ögonen på:
Johnny Lundberg. Kaptenen och övriga i backlinjen lär få jobba hårt mot Malmös snabba anfallare. Hur Lundberg styr och ställer i sitt försvar kan bli avgörande för Halmstads chanser.

Halmstad-snack:
- Malmö är ett bra lag på Swedbank Arena. Det blir en tuff match. Det gäller att vara på hugget, deras form är bra och vassa med Larsson framåt. Det vi ska se upp med. Vi måste vara fokuserade och det tar vi med oss från matchen mot Åtvidaberg, säger assisterande tränaren Michael Svensson till Fotbolldirekt.se

Publicerad 2010-04-06 kl 16:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons