Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Mehmetis ljumskproblem ur världen

Agon Mehmeti har haft ett mindre helvete med sina ljumskar. Nu är han skadefri och MFF:s sjukgymnast tror problemen är över: ''Han kommer bli fantastisk''.

- Han har inga problem alls längre med sina ljumskar. Jag tror han går mot en fantastisk säsong, säger Malmö FF:s sjukgymnast Rickard Dahan till FotbollDirekt.se.
- Han har tidigare inte riktigt haft förmåga att säga nej i tid. Men det har mycket att göra med att han är så ung. Nu ska vi stämma av oftare och han har fått ett åtgärdspaket med förebyggande träning.

Agon Mehmeti har egentligen dragits med ljumskproblem sedan genombrottet för två år sedan. Året som gick förvärrades hans situation. Plågorna störde större delen av säsongen och hade stor inverkan på att han bara gjorde sju matcher från start. Men risken för ännu ett år på samma vis är inte särskilt stor. Dahan tror att han och Mehmeti kommer att lyckas överbrygga framtida ljumskproblem.
- Jag tror han går mot ett fantastiskt bra år. I dagsläget finns ingenting som säger att han ska få nya problem med sina ljumskar.
- Nu är det förebyggande träning som gäller för Agon. Och han kommer också att bli ännu noggrannare med att säga i från när det inte känns bra i kroppen.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-12-30 kl 15:13
Annons
Annons
Annons