Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Melicharek om Djurgårdsrykte: "Tidningarna hittar på"

Dusan Melicharek lämnar Malmö - och går till Djurgården? Knappast, enligt målvakten själv. "Jag sa ingenting. Jag väntar bara".

Dusan Melicharek lämnar MFF om två veckor och tjecken är nu på jakt efter ny klubb. Nyligen öppnade han för Djurgården. Men det var ett påhitt menar han.
– Det var bara rykten. Tidningarna vet att Djurgården är ute efter en ny målvakt och hittade på det. Jag sa ingenting. Jag väntar bara. När det kommer till kritan spelar det ingen roll om det blir en klubb i Skandinavien eller en klubb utanför, säger Melicharek till sportal.se.

Melicharek fick spela en hel del under året då Johan Dahlin gått skadad. Men under hösten kom Dahlin tillbaka och Melicharek sett ut som klar andremålvakt igen. Och tjecken ser nu helst ett snabbt klubbyte.
– Det viktigaste är att det är en tränare och en klubb som vill satsa på mig. Alla vill självklart spela. I januari vill jag att allt är klart så att jag kan börja försäsongen med min nya klubb och ju tidigare jag kan hitta en ny klubb desto mer bättre för mig, fortsätter han.

Publicerad 2011-11-19 kl 08:49